Привіт, дорогі учасники!
Я рада вас бачити у курсі
Привіт, дорогі учасники!
Я рада вас бачити у курсі
ПЕРШИЙ ДЕНЬ
Привіт! Ну що ж, ми розпочинаємо.
Сьогодні поговоримо про переваги голодування:
Ваше тренування на сьогодні - від 22.02.2022 (доступно тільки тим, хто придбав доступ до онлайн-залу):
ДРУГИЙ ДЕНЬ
Привіт! Ну що ж, ми розпочинаємо.
Сьогодні другий день нашої програми
Я сподіваюсь ви натхненно розпочали та можете перейти до другого тренування програми - від 06.10.2021 (доступно тільки тим, хто придбав доступ до онлайн-залу):
ТРЕТІЙ ДЕНЬ
Привіт!
Сьогодні наша тема: Кортизол та голод - сумісні між собою чи ні?
Ваше тренування на сьогодні - від 09.09.2021:
ЧЕТВЕРТИЙ ДЕНЬ
Привіт!
Бажаю вам гарного тренування сьогодні - від 02.08.2021:
П'ЯТИЙ ДЕНЬ
Привіт!
Сьогодні наша тема: Реакція АТАКА У БЛИЗЬКОГО ОТОЧЕННЯ, що з нею робити?
А також ваше тренування на сьогодні - від 04.08.2021:
ШОСТИЙ ДЕНЬ
Привіт!
Бажаю вам сьогодні гарного тренування - від 13.07.2021:
СЬОМИЙ ДЕНЬ
Привіт!
Сьогодні маю для вас трошки мотивації:
А також ваше тренування на сьогодні - від 28.06.2021:
ВОСЬМИЙ ДЕНЬ
Привіт!
Бажаю вам гарного тренування - від 25.05.2021:
ДЕВ'ЯТИЙ ДЕНЬ
Привіт!
Бажаю вам гарного тренування - від 06.04.2021:
ДЕСЯТИЙ ДЕНЬ
Доброго ранку!
Сьогодні у вас контрольне зважування та обов'язковий прорахунок БЖВ на наступні 8 днів. Розрахунок сьогодні, інтеграція з завтрашнього дня.
Білкові типи статури: яєчниковий, наднирковой, підшлунковий
Наступні 8 днів будуть із 28.07 до 04.08.

Розрахунок БЖВ:
Літній період
  • Б = 1 г на 1 кг ваги
  • Ж = 0,9 г на 1 кг ваги
  • В = 0,4 г на 1 кг ваги
-30% від денної норми БЖВ
ТІЛЬКИ 2 прийому їжі з інтервалом 20/4

Зимовий період
  • Б = 1,3 г на 1 кг ваги
  • Ж = 1 г на 1 кг ваги
  • У = 0,6 г на 1 кг ваги
ТІЛЬКИ 2 прийому їжі
Вуглеводні типи: щитоподібний, печінковий
Літній період
  • Б = 1 г на 1 кг ваги
  • Ж = 0,4 г на 1 кг ваги
  • В = 0,9 г на 1 кг ваги
-30% від денної норми БЖУ
ТІЛЬКИ 2 прийому їжі з інтервалом 20/4

Зимовий період
  • Б = 1,3 г на 1 кг ваги
  • Ж = 0,6 г на 1 кг ваги
  • В = 1 г на 1 кг ваги
Тут тільки 2 прийоми їжі
Меню також пропоную для Вас, але пам'ятайте, що не треба обмежуватись цими варіантами, включайте політ фантазій та експериментуйте!
Сніданки
Білкові типи - наднирковий та підшлунковий
Гарячі тортилії з вершковим сиром та солодким перцем + 3 смажених яйця
  • 2 тортилії
  • м'який вершковий сир
  • сметана
  • червоний солодкий перець
  • зелена цибуля за бажанням
  • гірчиця 1 ч.л.
  • сіль, свіжомелений чорний перець

1. Очистіть від насіння та плодоніжок перець, видаліть білі перегородки. Наріжте м'якуш дуже дрібними (2-3 мм) кубиками.
2. Подрібніть зелену цибулю. Змішайте перець, трохи посоліть. Змішайте сметану з гірчицею до смаку, потім із вершковим сиром. Поперчіть. Перемішайте сирну масу із солодким перцем та зеленою цибулею.
3. Розріжте пити навпіл і підсмажте у тостері або підсушіть на сковорідці. Потім акуратно розкрийте половинки піт, дайте вийти пару, промажте начинкою зсередини і подавайте.
Гренки з тунцем, яйцями та маринованими огірками
  • Яйця 2 шт.
  • Тунець у своєму соку
  • Маринований огірок

1. Відваріть яйця круто, охолодіть у воді та очистіть. Жовток та білок наріжте дрібним кубиком, закиньте у глибоку ємність. Мариновані огірки також наріжте невеликими кубиками, додайте до яєць.
2. З консервованого тунця злийте всю воду. Якщо використовуєте тунець цілими шматочками, то роздавіть їх вилкою в пюре. Консерви перекладіть у ємність до інших продуктів.
3. Цибуля зелену промийте і висушіть, потім наріжте кільцями, закиньте в салат. Додайте сметану, сіль та перець за смаком. Усі компоненти ретельно перемішайте між собою.
4. Підготуйте хліб, використовуйте хліб житній. Кожну скибочку розріжте по діагоналі на дві половини.
5. Розігрійте сковороду на плиті, поверхню злегка змастіть маслом. Обсмажте хліб з одного боку до легкої рум'яної скоринки. Почергово посмажте весь хліб. Грінки трохи остудіть, зверху покладіть начинку.
Яєчниковий білковий тип
Сирники з кокосовою стружкою + груша
  • 100 г сиру 5%
  • 1/3 яйця
  • 1 ст. кокосової стружки
  • 1 ч.л. оливкова олія
  • 30 г мигдальне або кокосове борошно

Сир збити блендером або протерти через сито. Додати яйця. Додати борошно, кокосову стружку. Ретельно перемішати. Сформувати сирники, перед цим змочити руки, а потім викласти сирники на розігріту сковороду з маслом. Обсмажити по 2-4 хвилини з кожного боку!
Омлет «ЛУІ» + яблуко + горіхи + бутерброд із чорного хліба та копченого лосося
  • Куряче яйце
  • Сир моцарелла (філадельфія, камамбер) на вибір
  • Вершки 10%
  • Сіль за смаком
  • Цибуля зелена за смаком
  • Оливкова олія

1. Збиваємо яйце до повітряної пінки, додаємо сіль.
2. Додаємо вершки та добре збиваємо.
3. Додаємо сир, нарізаємо цибулю.
4. У розігріту сковорідку наливаємо оливкову олію, вливаємо збиті яйця, зверху насипаємо цибулю і сир.
5. Накриваємо кришкою, виставляємо середню температуру і томимо 7-8 хвилин, не відкриваючи кришку.
Обіди
Наднирковий/підшлунковий/яєчниковий
Обсмажені креветки зі спаржею
Для креветок:
  • Очищені креветки
  • Вершкове масло
  • Часник, подрібнити
  • Італійська приправа
  • Дрібна кухонна сіль, чорний перець
  • Паприка

Для спаржі:
  • Спаржа
  • Вершкове масло
  • Оливкова олія
  • Поварена сіль за смаком

Для подачі:
  • Петрушка, подрібнити
  • Сік лимона та свіжий лимон

1. Помістіть вершкове масло у велику сковороду з антипригарним покриттям та поставте на середній вогонь.
2. Як тільки масло розтопиться, викладіть креветки. Посоліть, поперчіть. Готуйте 1-2 хв, не перевертаючи.
3. Додайте видавлений часник, італійську приправу та паприку. Перемішайте до об'єднання та переверніть креветки на інший бік. Готуйте ще пару мін або поки вони не стануть рожевими.
4. Перекладіть креветки на тарілку і накрийте фольгою, щоб зберегти тепло.
5. У тій же сковороді змішайте вершкове і оливкове масло, що залишилося. Викладіть спаржу і посоліть до смаку. Обсмажуйте до м'якості приблизно 5-7 хв.
6. Викладіть креветки назад у сковороду, вичавте сік лимона і готуйте ще пару хв.
7. Посипте страву рубаною петрушкою, прикрасьте часточками лимона.
Форель + Салат з капустою, морквою та йогуртово-медовою заправкою
  • Форель
  • Перець лимонний
  • Масло оливкове
  • Гілочки кропу
  • Фольга

1. Шматок форелі розморозити за кімнатної температури, добре вимити і обсушити.
2. Для стейка приготувати квадратний шматочок фольги. Укласти шматочок риби на квадратик фольги трохи змастити оливковою олією.
3. Рибу посолити та приправити лимонним та перцем. Укласти гілочку кропу.
4. Загорнути фольгу та запекти в духовці за температури 200 градусів 20 хвилин.


Салат з капустою, морквою та йогуртово-медовою заправкою
  • середнього розміру качан капусти
  • велика морква
  • пучок зеленої цибулі
  • грецький йогурт
  • чайна ложка лимонного соку
  • чайна ложка яблучного оцту
  • рідкий мед
  • гірчиця
  • сіль за смаком
  • мелений чорний перець – за смаком

Наріжте капусту. Натріть моркву на тертці і дрібно наріжте цибулю. Викладіть всі інгредієнти у миску для салату. Змішайте йогурт, лимонний сік, оцет, мед, гірчицю, сіль та перець до однорідної консистенції. Полийте цією заправкою салат і ретельно перемішайте.
Курячі крильця в апельсиновій глазурі + спаржа у сирно-вершковому соусі
  • Курячі крильця
  • Свіжий апельсин
  • Часник
  • Соєвий соус (без цукру у складі)
  • Спеції (сіль, перець, паприка)

Додай у соєвий соус апельсиновий сік та цедру, подрібнений часник та спеції. Туди ж виклади крильця, добре перемішай і переклади на деко. Запікай 20 хвилин у духовці при 200 градусах, потім переверни, полий залишками соусу та допеки ще 15 хвилин.


Спаржа у сирно-вершковому соусі
  • Спаржа – 400 г
  • Сіль за смаком
  • Вершки – 150 мл (20-33% жирності)
  • Сир твердий – 100 г
  • Перець чорний – до смаку

1. Закип'ятіть та підсоліть воду в каструлі, проваріть свіжу очищену спаржу 2 хвилини. Зніміть каструлю з вогню, акуратно, але в той же час і швидко злийте окріп та опустіть спаржу, що бланширує, в холодну воду для збереження кольору стебел і моментального їх охолодження.
2. Натріть сир на тертці або подрібніть у комбайні. Змішайте вершки з сирною стружкою і підігрійте цю суміш у сотейнику до повного розчинення сиру. Можна також розплавити сир у вершках у мікрохвильовій печі (час: 1-1,5 хвилини при повній потужності приладу).
3. Коли сир у вершках розчиниться, посоліть і поперчіть цю суміш. Полийте її заздалегідь вершково-сирним соусом так, щоб верхівки спаржі не потопали в соусі, а значно виступали над ним.
4. Дайте спаржі під сиром зарум'янитися в духовці, що заздалегідь прогріта до 180 градусів, 8-10 хвилин.
Тут же залишу розрахунок БЖВ для 8-9 дня, щоб ви попередньо продумали свій раціон.
Вхід у голод: 9-10 день другої десятки 05.08; 06.08
Переходимо на 2 або 1 прийом їжі з інтервалом 21/3 і занижуємо БЖВ, але тут хочу відзначити, що співвідношення залишається незмінним, як і було для білкового типу статури.

Білковий тип

Тут прорахунок БЖВ – це запорука успіху для нашого голоду:
  • Б 0,6 г на 1 кг ваги
  • Ж 0,4 г на 1 кг ваги
  • В 0,3 г на 1 кг ваги
У будь-який період незалежно від пори року.

Вуглеводний тип

Тут прорахунок БЖВ – це запорука успіху для нашого голоду:
  • Б 0,6 г на 1 кг ваги
  • Ж 0,3 г на 1 кг ваги
  • В 0,4 г на кг ваги
У будь-який період незалежно від пори року.


В ідеалі схема тимчасових діапазонів має виглядати саме так:
• Сніданок 12:00 – оскільки саме в цей час інсулін у нейтральному стані
• Обід 15:00 – за 5 годин до очисної клізми
Або:
• Один прийом їжі - в якому все твоє БЖУ

На 10 день 2 десятки обов'язкова гігієнічна процедура - очисна клізма. Про неї я розповім пізніше в одному з відео-уроків.
Ваше тренування на сьогодні - Online gym від 11 травня (прес + спина):
ОДИНАДЦЯТИЙ ДЕНЬ
Сьогодні поговоримо про важливість прорахунку та дотримання БЖВ та інтервалів у другій десятці
Бажаю вам гарного тренування - Online gym 13 квітня (базовий комплекс):
ДВАНАДЦЯТИЙ ДЕНЬ
Привіт!
Бажаю вам гарного тренування - Online gym від 7 березня:
ТРИНАДЦЯТИЙ ДЕНЬ
Сьогодні я поясню як підготуватися до очисної клизми:
Бажаю вам гарного тренування - Online gym від 15 березня:
ЧОТИРНАДЦЯТИЙ ДЕНЬ
Привіт!
Бажаю вам гарного тренування - Online gym від 2 серпня (фулбоді):
П'ЯТНАДЦЯТИЙ ДЕНЬ
Сьогодні обговоримо делікатне питання: туалет, що робити?
Бажаю вам гарного тренування - Online gym від 6 травня 2021:
ШІСТНАДЦЯТИЙ ДЕНЬ
Привіт!
Бажаю вам гарного тренування - Online gym від 14 червня Спина:
СІМНАДЦЯТИЙ ДЕНЬ
Привіт!
Бажаю вам гарного тренування - Online gym від 18 квітня функціональне тренування:
ВІСІМНАДЦЯТИЙ ДЕНЬ
Привіт!
Бажаю вам гарного тренування - Online gym від 13 квітня 2021 кардіо:
ДЕВ'ЯТНАДЦЯТИЙ ДЕНЬ
Сьогодні ви переходите в режим безпосередньої підготовки до голоду, а саме зменшення БЖВ та інтервалів. Продублюю схему:
Вхід у голод 9-10 день другої десятки
05.08; 06.08
Переходимо на 2 або 1 прийоми їжі з інтервалом 21/3 і знижуємо БЖВ, але тут хочу відзначити, що співвідношення залишається незмінним, як і було для білкового типу статури.

Білковий тип

Це запорука успіху для нашого голоду:
  • Б 0,6 г на 1 кг ваги
  • Ж 0,4 г на 1 кг ваги
  • В 0,3 г на кг ваги
У будь-який період незалежно від пори року.

Вуглеводний тип

Це запорука успіху для нашого голоду:
  • Б 0,6 г на 1 кг ваги
  • Ж 0,3 г на 1 кг ваги
  • В 0,4 г на 1 кг ваги
У будь-який період незалежно від пори року.


В ідеалі схема тимчасових діапазонів має виглядати саме так:
  • Сніданок 12:00 – оскільки саме в цей час інсулін у нейтральному стані
  • Обід 15:00 – за 5 годин до очисної клізми
Або:
  • Один прийом їжі - в якому все твоє БЖУ
І додатково залишу мої пропозиції щодо меню.
МЕНЮ «ВХІД У ГОЛОД»
Вихід з голоду 2 дні такий самий, як і голод!
12:00 Сніданок. Сендвіч з лососем + сирна запіканка
  • Лосось копчений - 80 г
  • Огірок – 40 г
  • Сир Чеддер – 40 г
  • Хліб віто грандо – 60 г
  • Салат зелений

1. Нарізати лосось тонкими пластинками.
2. На хліб покладіть шматок сиру, що підходить за розміром, потім лосось. Зверху розкладіть тонкі скибочки свіжого огірка. Потім покладіть лист салату. Це необов'язково, але надає готовому сендвічу більш ошатний вигляд. Накрийте ще одним шаром сиру.
15:00 Обід. Ніжна сирна запіканка (250 г)
  • Сир 5% та 9% жирності - кожного по 150 г
  • Яйце 1 шт.
  • Сметана 15% 70 г
  • Цукрозамінник еритрол за смаком

1. Сир по 150 г кожного 9% жирності змішати між собою, збиваючи блендером, додаємо 1 яйце, продовжуємо збивати блендером, додаємо еритрол, все пробуємо на смак.
2. Розігріваємо духовку на 180%, викладаємо у скляну форму всю суміш із сиру та яєць, не змащуючи форму олією.
3. Після промазуємо зверху сметаною тонким шаром.
4. Запікаємо 30 хвилин.
Ваше тренування на сьогодні - Online gym від 19 листопада 2021 тренування на прес:
ДВАДЦЯТИЙ ДЕНЬ
Сьогодні у Вас найважливіша процедура, а саме очисна клізма
Після останнього прийому їжі має пройти не менше 5 годин. А саме перший або останній прийом їжі відбудуться о 15:00, клізму о 20:00.
Як робити клізму і навіщо вона тобі потрібна?
Клізма – це гігієнічна процедура, яка очищає тонкий кишечник від залишків їжі. У процесі голоду кишечник склеюється, тому необхідне очищення. Якщо цією процедурою пожертвувати, тоді голод стає небезпечним.

Вода: на 3 літри води – трава ромашки 4 ст.ложки. Заварюємо та пропускаємо через сито. Весь відвар необхідно пропустити через себе у 3 заходи.
1 літр – 5 хвилин

Потрібно лягти на лівий бік. Зігнути ноги в колінах і підтягнути до живота. Наконечник клізми змастити вазеліном та ввести в задній прохід. Щоб наконечник не вислизнув, краще його тримати. Потім відкрити кран. Після того, як потрібний об'єм рідини введений, наконечник виймається.

Щоб клізма мала потрібну дію, необхідно утримувати введену воду протягом 5-10 хвилин. Найперевіреніший спосіб досягти цього — повернутись з боку на спину і глибоко дихати животом.
У домашніх умовах можна замінити гумовою клізмою у вигляді грілки або гумової грушею.

Не можна ставити клізму без огляду лікаря у тих випадках, коли в животі виникли постійні або переймоподібні болі, перестали відходити гази, з'явилися нудота та блювання.

Швидкість введення рідини: 1 склянка за хвилину

Таким чином, для того щоб поставити клізму об'ємом 1 літр, знадобиться не менше 5 хвилин. Робіть перерви, коли відчуєте розпирання в кишці. Після короткого перепочинку (достатньо кількох секунд) процедуру можна буде продовжити.
Додаткова інформація
Звісно, клізма — досить стомлююча та не дуже приємна процедура. Однак необхідно пам'ятати про те, що вона абсолютно безпечна і легко переноситься пацієнтами будь-якого віку. Тому всі інші методи (наприклад, препарати для очищення кишківника або проносні засоби) повинні застосовуватися строго за призначенням лікаря.
Також надсилаю Вам ваше тренування - Online gym від 4 жовтня 2021 на всі групи м'язів:
ДВАДЦЯТЬ ПЕРШИЙ ДЕНЬ
Привіт, я знаю, точно знаю, що зробив кожен із вас СЬОГОДНІ зранку. Прокинувшись, побігли до зеркала!
І це вірно, в нас сьогодні день підсумків та замірів (вага, об'єми в см, фото (зберігаємо - потім зробимо колаж)).

Перший день голоду — обов'язковою є прогулянка пішки дистанцією 3 км.
Відео підтримка:
ДВАДЦЯТЬ ДРУГИЙ ДЕНЬ
Привіт, сьогодні ти вже герой і залишилося зовсім небагато!
Не квапся вставати з ліжка, прислухайся до себе та своїх відчуттів. Будь повільним, дай собі відповіді на запитання «як ти».

Другий день голоду
Обов'язковою є прогулянка пішки дистанцією 4 км.
ДВАДЦЯТЬ ТРЕТІЙ ДЕНЬ
Сьогодні поговоримо про вхід та вихід з голоду, що важливо знати?
Також ваше тренування на сьогодні - Online gym від 5 липня 2022 (аеробне):
ДВАДЦЯТЬ ЧЕТВЕРТИЙ ДЕНЬ
Привіт!
Сьогодні наш останній день. Я залишаю вам формули на відновлення після голоду і ваше наступне завдання продовжити голод:
до 75 кг - ще 2 рази; до 95 кг - ще 3 рази; 110 і вище - ще 4 раз

Як продовжувати далі?
Відновлювальний період 10 днів з максимальною кількістю БЖВ, щоб уникнути зривів:
  • Б 1,3/1,5 грам на 1 кг ваги
  • Ж 0,9/1,1 грам на 1 кг ваги
  • В 0,5/0,7 грам на 1 кг ваги
ТУТ перший цифра БЖВ це літній період, друга цифра - це зимовий період.

Також два важливі періоди:
  1. ПМС у яєчниковому типі статури - якщо напередодні червоних днів у календарі, ти відчуваєш дикий голод, будь ласка, збільшуй показники БЖВ на 20 грам у кожній поживній речовині, щоб уникнути зривів.
  2. Наявність тренувань на постійній основі 5 разів на тиждень – цей факт завжди дозволить працювати енергетичному обміну речовин, який у вашому конкретному випадку тривалий час спав. Або працював не регулярно!
І ваше останнє тренування на сьогодні - Online gym від 11 липня 1/2 частина функціональне тренування:
© 2022 КАТЯ ЖЕСТЬ
ВСІ ПРАВА ЗАХИЩЕНІ
Made on
Tilda